Fiecare parapet instalat
de noi pe drumuri
înseamnă călătorii în
siguranță pentru tine

Servicii Parapet

Sistemele de siguranță instalate de noi pe drumurile din țară sau din restul Europei protejează de ani de zile șoferii împotriva accidentelor. Sunt acele bariere de protecție din metal instalate pe drumuri cu separare a benzilor de circulație, precum cele de pe autostradă, sau pe marginea drumului, proiectate pentru a preveni autoturismele să iasă de pe carosabil.
În calitate de antreprenor general, asigurăm proiectarea, dezvoltarea și implementarea soluțiilor de siguranță rutieră pe autostrăzi și drumuri expres. Folosim echipamente și tehnologii la cele mai înalte standarde de calitate și ne bazăm pe un portofoliu de zeci de proiecte de siguranță rutieră realizate în țară sau în alte state europene precum Germania.

✓ Consultanță în alegerea tipurilor de parapeți
✓ Furnizarea parapetului conform normelor în vigoare
✓ Instalarea parapeților de siguranță
✓ Audit siguranță rutieră
✓ Efectuarea lucrărilor de întreținere
✓ Închiriere utilaje

Tipuri de echipamente

Instalăm echipamente de protecție pe autostrăzi, pentru separarea benzilor de circulație, sau pe marginea drumurilor, pentru a preveni vehiculele să iasă în afara carosabilului. În primul caz, respectiv pentru protecția instalată între benzile de circulație, folosim materiale din metal sau din beton armat. De asemenea, pentru structura de protecție instalată pe marginea drumului utilizăm inclusiv lemn, pentru a proteja mediul înconjurător și acoperi nevoile de siguranță ale drumului.

Audit

Performanța sistemelor montate pe drumurile publice este fundamentală pentru siguranța participanților la trafic. Pentru asta, avem auditori de siguranță rutieră certificați de autoritatea în domeniu, având stadardele RAL Vehicle Restraint Systems și EN1317.

Verificăm proiectele și amplasarea corectă a sistemelor de siguranță în funcție de obstacole și puncte negre din zona studiată.