Construim parcuri fotovoltaice,
sursa cea mai rapidă
de producție de energie
electrică curată

Servicii Parapet

„Tranziția energetică se întâmplă acum și e un drum ireversibil”. Este un mesaj extrem de des rostit la evenimentele dedicate sectorului energetic. Dar ce înseamnă el? Pentru noi, lucrurile sunt clare: înseamnă mai multe parcuri fotovoltaice și hibride construite pentru a înlocui, treptat, combustibilii fosili cu surse de energie care nu emit dioxid de carbon. Adică fluxuri de energie ale soarelui în locul celor generate pe bază de cărbuni, petrol și gaze naturale.

E un demers pe care îl sprijinim 100%, prin construcția de parcuri fotovoltaice sau hibride (PV-Eolian-cu Stocare) „la cheie” sau prin acoperirea anumitor etape din proiect (lucrări mecanice, lucrări de inginerie electrică, pull-out test, etc.) Construim capacități de producere a energiei electrice cu puteri instalate de la 5 MWp până la sute de MW și asistăm în permanență la transformarea clienților noștri și a afacerilor acestora într-unele sustenabile.
Acoperim sectoarele industrial, de utilități, precum și cel de cercetare și inovare în energie. Montăm sistemele fotovoltaice pe sol, pe clădire sau integrate în clădire, pe acoperișul parcărilor. Instalăm panouri monofaciale și bifaciale, în funcție de spațiul alocat centralei electrice fotovoltaice.

EPC

Pentru a produce energie electrică din surse regenerabile ai nevoie de un teren, de ATR, autorizație de construcție și de un antreprenor general. Tu vii cu terenul, noi – cu tot ce e nevoie pentru construcția centralei electrice PV. Prin noi, beneficiezi de o paletă completă de servicii, de la consultanță, proiectare și planificare, până la achiziția materialelor, a echipamentelor și, evident, construcția parcului fotovoltaic.

Ai la dispoziție :

✓ O echipă de ingineri cu expertiză largă și experiență de șantier
✓ Personal specializat pentru execuția fiecărei etape necesare construcției
✓ Planificare și proiectare
✓ Procurement – furnizori de top, materiale profesioniste
✓ Drone pentru georeferențial 3d
✓ Flotă extinsă de vehicule, utilaje necesare fiecărei etape din construcția unei parc fotovoltaic

BoS

Instalarea unui sistem fotovoltaic are la bază trei componente cheie: modulele fotovoltaice, sistemul de echilibrare – BoS (structură de susținere, sistem de urmărire, cablaj, invertor, etc.), autorizarea și conectarea la rețea. Prin noi, poți beneficia de proiecte “la cheie” sau de BoS.

Ai la dispoziție :

✓ O echipă de ingineri cu expertiză largă și experiență de șantier
✓ Personal specializat pentru execuția fiecărei etape necesare construcției
✓ Echipă dedicată pentru asigurarea calității atât a materialelor livrate, cât și a lucrărilor executate
✓ Planificare și proiectare
✓ Experți în topografie capabili să genereze modelul digital al terenului (dtm), pichetare topografică și documentare
✓ Flotă extinsă de vehicule, utilaje necesare fiecărei etape din construcția unei parc fotovoltaic