Investim în oameni
și în tehnologie curată

Cine suntem

Reprezentăm o companie românească de construcții, cu sedii la Cluj-Napoca și Nurnberg. Am început acest drum în 2012 cu proiecte în domeniul siguranței rutiere și cu o echipă formată din șase oameni. Un an mai târziu, am extins afacerea spre sectorul energetic instalând primul MW la Hoghiz, județul Brașov, pentru ca, astăzi, să ajungem la un portofoliu de sute de parcuri fotovoltaice și de centrale electrice mixte, fotovoltaice – eoliene – cu stocare, construite “la cheie” sau în diferite stadii ale lucrării.

PARAPET este brand-ul nostru oficial, ce găzduiește companiile Prodfer Construct, Parapet Renewables, Parapet GmbH.

Ce facem

Suntem constructori de parcuri fotovoltaice și hibride “la cheie” sau în diferite stadii ale proiectului. Activăm deopotrivă și în domeniul siguranței rutiere, prin oferirea de servicii complete, de la consultanță în alegerea echipamentelor de protecție, instalarea lor și până la închirierea utilajelor.

În energie, ne mândrim nu doar cu proiecte implementate în România, Germania și în alte state ale lumii, ci și cu cel mai greu de instalat MW. Ne-am specializat în fundații dificile, în infrastructuri critice, și am realizat proiecte de pionierat în energie, inclusiv în domeniul cercetării.

Echipa Parapet

Ne bazăm pe o echipă de profesioniști cu expertiză vastă în asigurarea de soluții și servicii din categoria EPC & BoS. Suntem licențiați în construcții, inginerie electrică, inginerie industrială, robotică și managementul producției, în drept, în managementul organizației, în sociologie (resurse umane), marketing și comunicare. Structura organizațională cuprinde departamente interne dedicate fiecărei etape din construcția unui parc fotovoltaic sau hibrid, inclusiv evaluarea seismică a construcțiilor.

Andrada Moldovan

Chief Executive Officer
andrada@parapet.ro

Ralf Sinning

Central Europe Manager
ralf.sinning@parapet.ro

Ciprian Bodiu

Chief Sales Officer
ciprian.bodiu@parapet.ro

Andrei Bucur

Business Development
andrei.bucur@parapet.ro

Paul Moldovan

Chief Technology Officer
paul@parapet.ro

Alexandrina Coșobea

Structural Engineering
alexandrina.cosobea@parapet.ro

Petru Coșobea

Engineering
petru.cosobea@parapet.ro

Septimiu Irimiaș

Engineering
septimiu.irimias@parapet.ro

Vasile Varga

Electric Design
vasile.varga@parapet.ro

Sergiu Bordaș

Project Manager
sergiu.bordas@parapet.ro

Florin Peri

Project Manager
florin.peri@parapet.ro

Eva Ionescu

Legal
legal@parapet.ro

Bekefi Edit

Financial Officer
contabilitate@parapet.ro

Csilla Mezei

HR
hr@parapet.ro

Bogdan Leoca

Procurement Officer
procurement@parapet.ro

Cătălin Coroian

Logistics
catalin.coroian@parapet.ro

Portofoliu

Am intrat în al doilea deceniu de activitate cu un portofoliu extins de proiecte realizate pe trei continente și cu o echipă de profesioniști, pregătiți să ofere toată gama de servicii: de la consultanță și studii de fezabilitate până la implementare și mentenanță. În total, am instalat capacități de producție de energie electrică de peste 1 GWp și am contribuit astfel la evitarea a milioane de tone de emisii CO2.

EPC &
BoS

Mechanical
Works

Geotech &
P.O.T.

Road
Safety

Managementul calității

Succesul clienților noștri depinde de fiabilitatea instalațiilor pe care le proiectăm și le construim pentru ei. Strategiile de management “lean” și faptul că sunt proactivi în rezolvarea oricărei provocări contribuie la relațiile pe termen lung pe care le dezvoltăm cu clienții noștri. Grupul Parapet respectă un sistem de management certificat, revizuit periodic prin audituri interne și externe.

Abordarea de management este orientată către proces și se bazează pe standardul recunoscut internațional DIN EN ISO 9001:2015 / OHSAS 1800, ISO 14001, 45001, 37001.