Comunicate de presă

Parapet a finalizat construcția unui parc fotovoltaic de 2,5 mw pentru Antibiotice Iași, proiect cu finanțare PNRR.

Parapet și Blue Line Energy anunță finalizarea lucrărilor la prima centrală mixtă fotovoltaică și eoliană din țară, în județul Tulcea.

Parapet a finalizat lucrările de instalare a unei centrale mixte, eoliană și fotovoltaică, cu o capacitate totală de 1 MWp, a doua de acest tip implementată de companie în România.

Articole

Știri

Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală fotovoltaică de 2,5 MW, finanțată prin PNRR. Dezvoltarea parcului fotovoltaic s-a realizat în patru luni de către Parapet. Citește mai mult.
Antibiotice Iași a pus în funcțiune o centrală fotovoltaică de 2,5 MW, proiect finanțat din PNRR. Citește mai mult.
Parapet a finalizat construcția unui parc fotovoltaic de 2,5 MW pentru Antibiotice Iași. Citește mai mult.
Paul Moldovan, CEO Parapet GmbH: There’s no MW that can’t be built in Romania, in region, in Europe. The key is to have the determination to do it! More.
Ciprian Bodiu, Parapet: Este clar că piaţa energiei din România se maturizează. Sunt optimist cu privire estimările despre construcţia facilităţilor de producţie de energie regenerabilă. Citește mai mult.
Parapet, o companie românească fondată în 2012, a ajuns să monteze zeci de parcuri solare în 15 ţări europene, mai ales în Germania. „Specialitatea casei“ sunt proiectele dificile. Care este povestea afacerii? Citește mai mult.
Cine sunt antreprenorii români care „luminează” Europa cu energie verde. Citește mai mult.
Ciprian Bodiu: Viitoarea putere energetică a României vine din multitudinea de producători mici și medii. Citește mai mult.
Paul Moldovan, PARAPET: Vedem posibilități de dezvoltare în România, o creștere a proiectelor, dar ne uităm și la o stabilitate legislativă. Citește mai mult.
Lecţii de Business. Andrada Moldovan, CEO & fondatoare Parapet: Banii companiei nu sunt banii tăi, dacă faci profit nu înseamnă că te duci mâine şi îţi iei o casă. Reinvesteşte ca să creşti. Citește mai mult.
Cum putem extinde producția de #energie electrică din surse #solare fără să afectăm agricultara sau alte sectoare economice? Citește mai mult în interviul acordat de Ciprian Bodiu.