Parapet

SIGURANȚA RUTIERĂ

PROTEJEAZĂ VIEȚI

SIGURANȚA

RUTIERĂ

Parapeții sunt o barieră de siguranță în calea unui accident devastator.
Rolul parapeților este de a face drumurile mai sigure, a proteja participanții la trafic și a reduce severitatea accidentelor.
Parapeții pot devia un vehicul înapoi pe carosabil, pot încetini vehiculul până la o oprire completă sau pot încetini vehiculul pentru ca, apoi, să îi permită să treacă pe lângă parapeți.
Parapeții sunt doar o măsură de protecție cu rol preventiv.
Ei nu înlocuiesc condusul preventiv!

SERVICII

PENTRU PARAPEȚI
Rețeta succesului este practică, extrem de simplă, și este dată de o echipă de profesioniști, motivați de pasiune, care folosește produse inovatoare și oferă soluții individualizate fiecărui client.
consultanță în alegerea tipurilor de parapeți
furnizarea parapetului conform normelor în vigoare
instalarea parapeților de siguranță
audit siguranță rutieră
efectuarea lucrarilor de întreținere
închiriere utilaje

FUNCȚIONALITATEA

PARAPEȚILOR

Parapeții sunt un sistem complex, compus din lisă, stâlpii, solul în care sunt fixați stâlpii, conexiunile dintre lisă și stâlpi, capătul terminal și sistemul de fixare a capătului terminal de lisă. Fiecare element din acest sistem influențează modul în care parapeții se vor comporta în cazul unui impact.

TIPURI

DE PARAPEȚI

Performanța sistemului care formează parapeții este evaluată prin teste de impact realizate de experți în siguranța rutieră într-un mediu controlat. Parapeții sunt “rezistenți la impact” dacă îndeplinesc criteriile de testare la impact aflate în vigoare la momentul testării.