Parapet

CONSTRUIM UN VIITOR

SUSTENABIL, ÎMPREUNĂ!

EXPERTIZĂ

În peste un deceniu de activitate, pasiunii pentru domeniu și cunoștințelor inițiale li s-au adăugat noile tehnologii și informații, dar mai ales experiența necesare implementării eficiente și sustenabile a oricărui tip de proiect fotovoltaic.

Clientul nostru va beneficia de o paletă completă și complexă de servicii, de la consultanță și proiectare / planificare, până la achiziția materialelor și echipamentelor și la construcția parcului fotovoltaic propriu-zis.

DEZVOLTAREA

PROIECTELOR
Suntem pregătiți să dezvoltăm ORICE proiect: de la cele mai simple, care constau în montajul propriu-zis al instalațiilor fotovoltaice, până la cele complexe, care presupun expertize ale structurii sau ale solului, georeferențiale, obținere de avize, proiectare, achiziție de materiale, construcția parcului fotovoltaic, punerea în funcțiune și recepția, dar și obținerea de avize pentru racordarea parcului la sistemul energetic național.

CONSULTANȚĂ

Experiența acumulată după realizarea a peste 150 de proiecte dezvoltate la nivel european, până în acest moment, ne oferă know-how-ul necesar pentru oferirea de consultanță de specialitate.

Astfel, clienții noștri pot beneficia de cunoștințele tehnice dobândite de experții noștri pentru planificarea, proiectarea sau construcția sistemelor fotovoltaice la scară mare.

În plus, suntem specializați în oferirea de analiză financiară și consultanță pentru accesarea creditelor de investiții, fondurilor guvernamentale sau a celor europene pentru realizarea sistemelor fotovoltaice.

PLANIFICARE

& PROIECTARE

După realizarea a peste 150 de proiecte la nivel european, și instalarea a mai mult de 500 MWp, am creat un mod de lucru care poate fi adaptat la orice proiect, indiferent de anvergura acestuia. Echipele de proiectare și management asigură planificarea în cel mai mic detaliu a fiecărei etape necesare dezvoltării unui proiect fotovoltaic.

CONSTRUCȚIE

Fiecare aspect al construcției instalațiilor fotovoltaice este atent studiat de experții noștri. De la expertiza structurii acoperișului, a ridicării topografice a terenului, dimensionarea și proiectarea sistemului fotovoltaic, și până la lucrările mecanice și electrice, toate aceste aspecte sunt luate în considerare atunci când realizăm un proiect. Pe întreaga perioadă de desfășurare a lucrărilor, sunt respectate toate normele de calitate și siguranță impuse de legile în vigoare.