Parapet

POVESTEA

NOASTRĂ

PARAPET

ÎN ANI

Reprezentăm o companie românească de construcții, cu sedii la Cluj-Napoca și Nurnberg. Am început acest drum în 2012 cu proiecte în domeniul siguranței rutiere și cu o echipă formată din șase oameni. Un an mai târziu, am extins afacerea spre sectorul energetic instalând primul MW la Hoghiz, județul Brașov, pentru ca, din 2014, să construim parcuri fotovoltaice „la cheie” sau în diferite etape ale dezvoltării acestora în toată Europa.

Am ajuns la un portofoliu de peste 150 de proiecte fotovoltaice realizate în 15 țări din Europa. Cele mai multe lucrări realizate sunt în Germania, una dintre cele mai competitive piețe în sectorul fotovoltaic din lume.

Ne mândrim nu doar cu parcuri fotovoltaice construite în România și în afara țării, ci și cu cel mai greu de instalat MW, fiind specializați în fundații dificile, infrastructuri critice. Ne bazăm pe o echipă de profesioniști cu experiență vastă în asigurarea de soluții și servicii din categoria light EPC și deținem una dintre cele mai mari flote de utilaje iar structura organizațională cuprinde departamente interne dedicate fiecărei etape din construcția unui parc fotovolaic, inclusiv evaluarea seismică a construcțiilor.