Parapet

CARIERĂ

PARAPET
CA ANGAJATOR

POSTURI

DISPONIBILE
Cel mai important proiect al nostru rămâne, la finalul zilei, Echipa. Una care împărtășește aceleași valori și obiective: Profesionalism, onestitate, dorința de a construi comunităti și business-uri sustenabile.

MUNCA ȘI VIAȚA

ÎN ARMONIE
Suntem constructivi și productivi la birou sau pe teren atunci când acestea vin la pachet cu împlinirea personală. De aceea, atenția acordată fiecărui angajat, flexibilitate și sprijin necesar dezvoltării personale și profesionale reprezintă priorități pentru companie.

OAMENII

PARAPET
Partenerii noștri iau energia de la soare, prin parcurile fotovoltaice pe care le construim. Noi ne luăm energia de la Oamenii Parapet. Aruncați o privire asupra Echipei și oportunităților legate de o carieră în companie. Profitați de ocazie pentru a întâlni unii dintre cei mai buni profesioniști în domeniu.

STUDENȚI

ȘI ABSOLVENȚI
Adevăratul spirit al inovației se găsește în noile generații de profesioniști, pe care îi așteptăm în echipa noastră. Tinerii au posibilitatea să dobândească cunoștințe teoretice și abilități practice de la profesioniști în domeniul energiei solare. Fie că ești student sau proaspăt absolvent, vrem să te cunoaștem!